Ny HBO-serie skildrer seksuelt overfald i benhårdt portræt med britisk stjerne i centrum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Where is my shot glass? Can’t you see I’m drinking shots?«, bliver der sunget, imens Arabella (Michaela Coel) og hendes veninde gør sig klar til at tage ud. En vildt nat i byen ligner et ritual for Arabella, der i traileren til HBO og BBC’s nye serie ‘I May Destroy You’ tager ud og danser med en stor gruppe venner.

Men denne bytur bliver anderledes end de andre. Ved en fejl bliver Arabella nemlig slået bevidstløs og vågner næste morgen med et hukommelsestab. Det eneste, hun ved, er, at noget gik helt galt.

Da Arabella vågner næste morgen, er hun egentlig klar til at få styr på tingende og gøre noget ved sit overfald. Men serien og den hjerteknusende præstation fra Cole viser, hvordan et traume kan blive hængende og først med tiden vise sine konsekvenser.

Den ghanesisk-britiske skuespillerinde Michaela Coel leverede i 2015 en BAFTA-vindende præstation i dramaet ’Chewing Gum’, der gjorde hende til en øjeblikkelig stjerne. Nogle vil også kende hende fra ‘Black Mirror’-afsnittet ‘USS Callister’.

‘I May Destroy You’ kan ses på HBO Nordic til maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af