Pixar-filmen ‘Soul’ får ny premieredato

Pixar-filmen ‘Soul’ får ny premieredato
Pixar-filmen 'Soul'. (Foto: Disney/Pixar)

Det måtte jo næsten ske: Pixars længe ventede animationsfilm ‘Soul’ føjer sig nu til rækken af store Hollywood-film, hvis premiere bliver udskudt til senere på året på grund af coronakrisen.

‘Soul’ skulle være landet i biograferne til juni, men forståeligt nok tør Disney ikke længere satse på, at verdenssamfundet har fundet tilbage til normalen om bare to måneder. I stedet er ‘Soul’ derfor blevet sat til 20. november 2020, hvorfor årets næstsidste måned tegner til at blive en dyr fornøjelse for filmfans – her lander ‘Black Widow’, ‘No Time to Die’ og Godzilla vs. Kong’ nemlig også.

Vi væbner os med tålmodighed og glæder os trods alt over, at ‘Soul’ får mulighed for at stråle på det store lærred, i stedet for at blive sendt direkte på streaming på Disney+, som mange havde gættet på, at den ville (her finder man i skrivende stund den nyligt lancerede Pixar-film ‘Onward’).

Se traileren til jazzede ‘Soul’ med Jamie Foxx i stemmehovedrollen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af