’Reservoir Dogs’-skuespiller fortæller om Tarantinos idé for ‘Pulp Fiction’-mashup

’Reservoir Dogs’-skuespiller fortæller om Tarantinos idé for ‘Pulp Fiction’-mashup
John Travolta og Quentin Tarantino.

Quentin Tarantino har gennem sin karriere luftet en del idéer om potentielle projekter, der er blevet ved snakken.

Nu kan ’Vega Brothers’-filmen slutte sig til listen af fede koncepter, sammen med tredje installation af ’Kill Bill’-filmene og den R-ratede ’Star Trek’, som vi nok aldrig får at se (men man har jo lov til at drømme!).

’Vega Brothers’ bunder i, at Michael Madsens karakter Mr. Blonde aka Vic Vega fra ’Reservoir Dogs’ og John Travoltas Vincent Vega har… du gættede det! Samme efternavn.

Og Tarantino havde en vision, der kunne binde de to karakterer sammen:

»Vi skulle vist være kriminelle i Amsterdam,« fortæller Madsen til The Hollywood Reporter. »Filmen skulle starte med, at vi (Vega-brødrene, red) blev løsladt i hver vores stat. Og så skulle vi rejse til Amsterdam og åbne en club«.

Den kvikke seer vil dog nok kunne huske, at slutningerne på ’Reservoir Dogs’ og ’Pulp Fiction’ umiddelbart gør det lidt svært for de to karakterer at mødes. Det lille problem havde Tarantino to løsninger på:

Den første mulighed var, at lade ’Vega Brothers’ foregå før ‘Resevoir Dogs’ og ‘Pulp Fiction’. Men den moderne foryngelseteknologi til trods (der tryllede i Martin Scorseses ‘The Irishman’), ville det være både svært og hundedyrt dyrt at få de to skuespillere til at ligne nogen på omkring 35 igen.

Plan B, fortæller Madsen, gik på følgende:

»Quentin var kommet på en idé om, at det i virkeligheden skulle være Vic og Vincents tvillingebrødre, der mødes efter deres brødres død. Det var lidt kompliceret, men når først Quentin begynder at fortælle, så er det ret nemt, bare at gå med på den«.

Kringlet – men ved at lade tvillingebrødrene overtage fortællingen, ville det selvfølgelig give mening, at Travolta og Madsen er blevet en dag og et år ældre.

Kom nu, Quentin. Vi er klar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af