Roland Møller fortæller fængselsanekdoter og drikker te med Patricia Arquette i nyt Youtube-interview

Roland Møller fortæller fængselsanekdoter og drikker te med Patricia Arquette i nyt Youtube-interview
Roland Møller og Patricia Arquette.

»Jeg har også været i fængsel. 10 gange«.

Sådan lyder åbningsreplikken på Roland Møllers nye Youtube-interview med ingen ringere end Oscar-vinderen Patricia Arquette.

Afsættet er Youtube-kanalen Palett, hvor Møller har sit eget talkshow Teaparty, og det er altså lidt af et scoop, han har gjort sig i denne nyeste ombæring over en kop Darjeeling-te. Interviewet er selvfølgelig optaget inden corona under Arquettes besøg i København sammen med hendes kunstnerkæreste Eric White, der havde en udstilling i byen.

Fængselstematikken kommer i spil, fordi Patricia Arquette har medvirket i fængselsserien ‘Escape at Dannemora’, hvor hun spiller en fængselsvagt, der havde en affære med to indsatte. Roland Møller bemærker, at Arquette skulle have ringet til ham, for da han var i fængsel, havde han en affære med en fængselsvagt. Det følger til en klassisk overraskende Roland Møller-anekdote.

Arquette udtrykker, at hun har været fan af den danske stjerne igennem noget tid, hvilket Møller tydeligvis har svært ved at tro på.

Snakken kommer også forbi toiletter, størrelsen på Roland Møllers afføring, løn, frygt, chancer og meningen med livet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af