‘Tiger King’ stødt af tronen som mest sete serie på Netflix i Danmark

‘Tiger King’ stødt af tronen som mest sete serie på Netflix i Danmark
'Too Hot to Handle'.

‘Tiger King’ har indtaget førstepladsen over de mest sete titler på Netflix i Danmark ifølge streamingtjenestens egen top 10 i så mange uger, at man begyndte at tænke, at den omdiskuterede dokumentarserie som en anden Putin aldrig ville kunne vippes af pinden.

Men nu er det sket. Tigerkongens regeringstid er slut. Og ind er trådt: Et reality-program så seerbaity højkonceptueret, at det får ‘Love Is Blind’ til at ligne ‘The Wire’.

Netflix’ nye realityhit hedder ‘Too Hot to Handle’, og præmissen lyder i an sin uimodståelige enkelhed: »Smukke singler mødes i paradis. Men hvis de vil vinde præmien på 100.000 dollars, må de ikke have sex«.

Med andre ord har Netflix virkelig bekendt kulør som reality-producent uden grænser, og de danske (og formodentligt også internationale) brugere er tilsyneladende helt med på strategien.

‘Tiger King’ holder fast i andenpladsen på den aktuelle danske top 10, mens ‘Fast & Furious 7’ lige nu sidder på bronzemedaljen.

Tiden vil vise, om ‘Too Hot to Handle’ har samme stamina, som ‘Tiger King’ og i mindre grad ‘Love Is Blind’ havde før den.

Og om ‘Too Hot to Handle’ på nogen måde kan forsvares at se med andre undskyldninger en akut karantænedesperation? Vi følger naturligvis op.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af