Apple redder Martin Scorseses svinedyre krimifilm med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro

Apple redder Martin Scorseses svinedyre krimifilm med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro
Robert De Niro, Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio skal forenes første gang på film. Her foreviget i 2010. (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

Martin Scorsese er endnu en gang løbet ind i budgetproblemer. Hans ventede seriemorderfilm ‘Killers of the Flower Moon’, der har hans to muser Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i hovedrollerne, er angiveligt løbet løbsk og koster nu op mod 200 millioner dollars at realisere.

Det har fået Scorsese til at søge nye samarbejdspartnere, da Paramount har trukket stikket, nøjagtig som det skete med ‘The Irishman‘. Nu rapporterer Variety, at instruktøren er på nippet til at underskrive en aftale med Apple TV+, der skal finansiere gildet, mens Paramount i stedet indtager rollen som distributør.

Præcis hvad aftalen indebærer, er endnu uvist, men umiddelbart kunne man forestille sig, at Paramount beholder de amerikanske biografrettigheder, mens Apple TV+ overtager de internationale rettigheder. Det er et format, Paramount har benyttet før, blandt andet med ‘Annihilation‘, der skulle ses på Netflix i for eksempelvis Danmark.

‘The Killers of the Flower Moon’ kan dermed blive den nystartede streamingstjeneste første prestigefilm. Tjenesten har tidligere høstet Golden Globe-nomineringen for serien ‘The Morning Show’, men lader altså til at have Oscar-statuetterne i sigte nu.

Hvis nyheden om Scorseses dyreste film til dato ikke er nok til at vække begejstring, så har den levende legende angiveligt også en kortfilm på vej om livet i corona-karantæne.

Ifølge BBC udkommer filmen som del af tv-showet ‘Lockdown Culture With Mary Beard’ i aften på BBC Two. Og ifølge broadcasteren er der tale om en »eksklusiv og meget personlig film fra Martin Scorsese, der reflekterer over lockdown«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af