Christopher Nolan måtte besvare daglige spørgsmål om ‘Tenet’ fra sine forvirrede skuespillere

Christopher Nolan måtte besvare daglige spørgsmål om ‘Tenet’ fra sine forvirrede skuespillere
John David Washington i 'Tenet'.

Den nyeste trailer til Christopher Nolans ‘Tenet’ stadfæstede én gang for alle, at den hjernevridende instruktør har hævet indsatsen med sit ventede spionbrag, der endnu engang tager fusen på publikum.

Manipulationer af tid gennem såkaldt »inversion« havde en fremtrædende plads i den inciterende trailer, der efterlod fans med flere spørgsmål end svar. Og sådan forholdt det sig faktisk også for filmens skuespillere under optagelserne af filmen.

I et interview med Digital Spy fortæller hovedrolleindehaver John David Washington, at han var nødt til at stille opklarende spørgsmål til Nolan på daglig basis, mens de optog filmen.

»Hver dag havde jeg spørgsmål til Nolan, men han var altid meget gavmild og besvarede spørgsmålene tålmodigt og roligt. Det var vigtigt, at skuespillerne kunne holde styr på historien, så vi kunne fortælle den efter bedste evne. Derfor var han yderst tålmodig med os«.

I et interview med Total Magazine stiller Nolan også selv en ekstraordinær filmoplevelse i vente: »Det er en stort anlagt og yderst ambitiøs film, der tager en genre, navnlig spiongenren, og forsøger at føre den ind i nyt territorie. Og dermed tager publikum med på en rutschebanetur, de måske ikke har oplevet før, og som de ikke forventer«.

»Vi sigter først og fremmest efter at give publikum en fantastisk rejse gennem spionfilmgenren. Men vi forsøger også at bruge publikums evne til at følge genrekonventionerne til at skubbe filmen ind i interessant og uventet territorie«.

‘Tenet’ har efter planen premiere den 16. juli, men filmen kan meget vel risikere at blive udskudt, hvis biografernes genåbning ikke er på volumen med Warner Bros.’ specifikke krav.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af