Den nye trailer til Christopher Nolans ‘Tenet’ er landet med fuld smæk for skillingen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sjældent har der været så store forventninger til en film som til ‘Tenet’.

Ikke alene fordi der altid er høje forventninger til Christopher Nolan, men også fordi filmverden holder vejret i håb om, at filmen vil holde fast i sin først annoncerede premieredato 17. juli og dermed kan hjælpe biograferne og hele filmkulturen tilbage på rette spor efter en flere måneder lang nedlukning.

Den nye trailer til Nolans første film siden ‘Dunkirk’ er netop landet, og her bemærker man blandt andet, at der ikke er angivet nogen premieredato. Som vi skrev forleden, kræver studiet bag, Warner Bros., at mindst 80 procent af verdens biografer er åbne, før de tør slå an på en premiere på den 205 millioner dollars dyre film. Alle er lige nu i venteposition.

Det vides stadig ikke for alvor, hvad ‘Tenet’ handler om, men den nye trailer giver dog nogle clues: Vi befinder os i et internationalt spionmiljø, hvor John David Washington kommer på en mission, der – som det lyder – skal forhindre Tredje Verdenskrig eller »noget værre« end dommedag.

Robert Pattinson og Elizabeth Debicki assisterer ham, og ja, så ser det sørme ud til, at Nolan endnu engang er ude på at gradbøje tiden. Tidsrejser bliver i hvert fald direkte nævnt, og så skal John David Washington gribe en kugle, så man næsten kommer til at tænke på ‘The Matrix’.

Filmen er Nolans dyreste i karrieren – og lidt af den er som bekendt optaget i Rødbyhavn i Danmark.

Vi krydser fingre for, at Warner holder fast i 17. juli-datoen, for nu begynder vi at blive alvorligt utålmodige efter at se, hvad Nolan har i ærmet til os.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af