Christopher Nolan optager sin nye film i Danmark lige nu

Christopher Nolan optager sin nye film i Danmark lige nu
Christopher Nolan. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

(Opdateret 14.03)

Christopher Nolans ‘Tenet’ med Robert Pattinson er en af næste års mest ventede film – og vel nok den mest mystikomgærdede. Man ved ikke meget om filmens plot, men en hemmelighedsfuld teaser er blevet vist i biografen både i USA og herhjemme uden at have ramt nettet.

Nu viser det sig imidlertid, at den amerikanske stjerneinstruktør er i Danmark for at indspille scener til ‘Tenet’. Det skriver Filmz baseret på anonyme kilder. Filmholdet begyndte ifølge lokalmediet Folketidende allerede omkring 23. august at slå lejr i Rødbyhavn på Lolland, hvor filmbyen skulle være i flere uger. Optagelserne skal ske omkring den lokale havvindmøllepark.

Soundvenues kilder bekræfter, at Nolan optager i Danmark. Vi erfarer, at det er Copenhagen Production Service, der leverer det danske setup og den danske arbejdskraft til produktionen.

En Kenneth Højgaard fra Lolland lagde i forgårs dette billede op på Twitter:

Om Robert Pattinson dermed også er i Danmark, melder historien endnu intet om, men ‘Tenet’-produktionen har lige været i Norge, hvor Pattinson blev spottet i Oslo. Det samme gjorde efter sigende skuespillerkollega på filmen John David Washington (‘BlacKKKlansman’) og fotograf Hoyte van Hoytema.

Fra Norge forlød det, at de kun optog i Oslo en enkelt dag, før de skulle rykke videre, og det er derfor ikke utænkeligt, at Nolans besøg i Danmark er tilsvarende kort. Senere skal de efter sigende optage i Indien.

‘Tenet’ er blevet beskrevet som en spionactionfilm i IMAX-format, men meget mere ved vi ikke om plottet. Det har tidligere været rapporteret, at Robert Pattinson blev låst inde i et rum, mens han læste manuskriptet, men at han ikke fik det med hjem.

‘Tenet’ får dansk premiere den 16. juli 2020.

Læs også: Selv hans hårdeste kritiker må forstå, at Nolan er den eneste magiker i cirkusteltet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af