‘Dave’ får en sæson 2 efter stor succes i USA

‘Dave’ får en sæson 2 efter stor succes i USA
'Dave'. (Foto: Ray Mickshaw/FX)

Jeg tør godt sige, at ‘Dave’ ikke har fået den gennemslagskraft i Danmark, som den har fortjent. Den figurerer således ikke blandt de 20 mest populære serier på HBO Nordic.

Men i USA er komedieserien løst skåret over satirerapperen Lil Dickys liv blevet et massivt hit. Det er således den mest sete komedieserie i kanalen FX’ historie. Det er vel at mærke en kanal, der tidligere har stået bag serier som ‘Louie’, ‘Better Things’, ‘Atlanta’ og ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’.

Det skal siges, at ‘Dave’ har draget fordel af den nye fusion af FX og streamingtjenesten Hulu, der giver en langt større seerbase i USA – men ikke desto mindre er der ingen tvivl om, at ‘Dave’ har ramt noget i tiden med en original blanding af komik og smerte.

Vi gav serien fire stjerner efter de første par afsnit, men siden er hypen og rosen blot taget til.

Sæson 2 kommer i 2021 – på en endnu ukendt premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af