Den nye streamingtjeneste Quibi udgiver gratis afsnit på Youtube

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom nogle af de tungeste kræfter fra Hollywood og Silicon Valley har lagt milliarder af kroner i udviklingen af den nye streamingtjeneste for korte serier og shows, Quibi, har konceptet tilsyneladende haft brug for et skub for at øge kendskabet og få folk hooked.

Qubi har derfor udgivet et par af deres største fiktionsserier på Youtube for at fange potentielle seere med nogle gratis quick bites.

Quibis Youtube-kanal er nu fyldt med forlængede previews og fulde afsnit af nogle af platformens fiktionsserier og dokumentarfilm.

En af de mange gratis episoder man kan kaste sig over, kommer fra action-serien ’The Most Dangerous Game’ om en onsindet Christoph Waltz, der lokker familiefaren Dogde (Liam Hemsworth) til at deltage i et brutalt gameshow med livet som indsats. Vi kvitterede fire stjerner i vores anmeldelse af otte af fiktionsserierne.

Derudover ligger stalker-thrilleren ’The Stranger’, skabt af instruktøren af den amerikanske version af ’Forbrydelsen’ Veena Sud, også klar, og det samme gør Anna Kendrick-komedien ’Dummy’, der handler om en ung kvinde og hendes kærestes talende sexdukke, som tager på roadtrip for at lære hinanden bedre at kende.

De gratis afsnit kan ses i to forskellige uploads – i det brede Landscape Mode og det vertikale Portrait Mode – for at give seeren en oplevelse af Quibis mobilformater.

Alt indholdet på Quibi udkommer i bidder på under 10 minutter og kan, udover klippene på Youtube, kun ses på mobilen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af