En perlerække af kendisser fortæller anekdoter om LSD i ny Netflix-dokumentar – se traileren til ‘Have a Good Trip’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix gør sig umage for at præsentere indhold til enhver smag, og nu udvider streamingtjenesten sit diverse katalog med den perfekte dokumentar til dig, der elsker at høre kendisser fortælle anekdoter om den der gang, hvor de tog svampe eller LSD.

‘Have a Good Trip’ viser både attraktionen og bagsiden ved at tage psykedeliske stoffer. I traileren ser vi blandt andre Sting og ASAP Rocky fortælle om deres ekstraordinære oplevelser med LSD:

»Jeg tror ikke, at psykedeliske stoffer er svaret på verdens problemer, men de kunne være en start«, lyder det filosofisk fra Sting, mens ASAP Rocky er noget mere nede på jorden: »Seriøst, det var som om en regnbue skød ud af mit lem«, fortæller rapperen.

Det lyder fjollet, men ifølge Netflix er der tale om en film, som blander en faktabaseret undersøgelse af psykedeliske stoffer med komik og uformelle anekdoter.

‘Have a Good Trip’ var udtaget til SXSW-festivalen og kommer både rundt om videnskaben bag psykedeliske stoffer, de medicinske muligheder og store spørgsmål som: Er kærlighed alt, vi har brug for? Kan træer snakke?

Filmen har premiere på Netflix 11. maj. Listen over medvirkende tæller Ad-Rock, Adam Scott, ASAP Rocky, Anthony Bourdain, Ben Stiller, Bill Kreutzmann, Carrie Fisher, David Cross, Donovan, Kathleen Hanna, Lewis Black, Natasha Lyonne, Nick Kroll, Nick Offerman, Paul Scheer, Reggie Watts, Rob Corddry, Robert Ben Garant, Rosie Perez, Sarah Silverman, Shepard Fairey, Sting, Thomas Lennon, Will Forte.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af