Jordan Peele og J.J. Abrams står bag stor gysersatsning fra HBO – se første trailer til ‘Lovecraft Country’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når Jordan Peele og J.J. Abrams går sammen om en tv-serie, er der god grund til at spærre øjnene op.

De to garvede instruktører er executive producers på HBO’s store sommersatsning ‘Lovecraft Country’, der over 10 afsnit udfolder en gysende verden befolket med overnaturlige monstre under Jim Crow-æraen.

Serien følger Atticus Freeman (Jonathan Majors fra ‘The Last Black Man In San Francisco’), der drager ud på et roadtrip gennem 1950’ernes USA i søgen efter sin forsvundne far (Michael Kenneth Williams fra ‘The Wire’).

Snart må Freeman og hans følge overvinde både racisme og mystiske monstre – og at dømme efter første trailer, bliver det en aldeles højspændt affære.

‘Lovecraft Country’ er baseret på Matt Ruffs bestseller af samme navn fra 2016, der sammenkædede horrorfiktionen af den mytiske forfatter H.P. Lovecraft med racismen i 1950’ernes USA.

Det er ikke kun på producer-fronten, at serien er befolket med dygtige filmskabere. Yann Demange (‘Bag fjendens linjer’) er konceptuerende instruktør, mens blandt andre Daniel Sackheim (‘True Detective’, ‘Game of Thrones’) er episodeinstruktør. Det forholdsvis ubeskrevne blad Misha Green er showrunner.

‘Lovecraft Country’ får premiere til august på HBO Nordic. Den præcise dato er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af