Kevin James som neonazist får tæv af hårdtslående teenagepige

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man tager ‘Alene hjemme’ og skifter indbrudstyvene ud med en håndfuld neonazistiske hillbillys og lille Malcaulay Culkin med en hårdtslående teenagepige. Så blander man et skævt ‘Hannah’ i mikset og tilsætter et strejf af ‘Kick-Ass’ på campingferie, et voila:

Et styks lettere vanvittigt mareridt med Kevin James som afstumpet bad guy, hvis søgen efter en mystisk nøgle fører til en brutal home invasion-konfrontation med en sagesløs kernefamilie.

14-årige Lulu Wilson (den unge Shirley i gyserserien ‘The Haunting of Hill House’) spiller familiens mutte teenagedatter, som egentlig havde tænkt sig at bruge hytteturen på at bitche ad farmands nye kæreste – men som i stedet må træde i karakter som overraskende actionheltinde, der finder en helt ny, blodtørstig outlet for teenageleden.

‘Becky’ er instrueret af Cary Murnion og Jonathan Milott (‘Bushwick’), og lander på VOD i USA 5. juni. En dansk VOD-premiere må forventes omkring samme tid.

Indtil da kan man passende underholde sig med Kevin James i et noget mere muntert hjørne på skuespillerens egen Youtube-kanal, hvor han blandt andet klipper sig selv ind i en række filmklassikere som uduelig lydmand.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af