‘Killing Eve’s Jodie Comer på tale til Charlize Therons rolle i ny ‘Mad Max’-film

‘Killing Eve’s Jodie Comer på tale til Charlize Therons rolle i ny ‘Mad Max’-film
Jodie Comer fra 'Killing Eve' har en af de store roller i Ridley Scotts kommende film.

‘Mad Max: Fury Road’-instruktøren George Miller har i flere år arbejdet på en fortsættelse til sin Oscar-vindende actionnyklassiker, men nu skulle det være sikkert og vist, at den første spin-off-fortælling fra det dystopiske ørkenland i stedet bliver en prequel. Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmen skal fokusere på den enarmede krigerkvinde Furiosa, men fans af Charlize Therons hårdtslående inkarnation i ‘Fury Road’ (hvor hun clashede med medspilleren Tom Hardy både på og uden for settet), kan skyde en hvid pil efter at se den sydafrikanske superstjernes karseklippede hoved igen.

Eftersom Furiosa selvsagt skal være en del yngre i den nye fortælling, er George Miller på jagt efter en arvtager til Theron – og øverst på ønskelisten figurer ingen ringere end Villanelle fra ‘Killing Eve’, aka. britiske Jodie Comer.

Comer, som har vundet både en Emmy og en BAFTA for sit drabeligt gode lejemorderskeportræt, virker umiddelbart som et veloplagt bud på en yngre Furiosa, men rygtebørsen hvisker om, at Miller også har været i kontakt med ‘Split’ og ‘The Witch’-skuespilleren Anya Taylor-Joy.

Sorry baby – vi sætter vores penge på Villanelle!

‘Mad Max’-filmen starter optagelserne efter Millers kommende projekt, ‘Three Thousand Years of Longing’ med Tilda Swinton og Idris Elba (når kameraerne da ellers kan rulle igen), alt imens Comer snart kan ses i Ryan Reynolds’ actionfilm ‘Free Guy’, såvel som i Ridley Scotts ‘The Last Duel’ med Adam Driver, Matt Damon og Ben Affleck.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af