Kim Jong-un er helt tosset med Chicago Bulls og Michael Jordan – ifølge weekendens ‘SNL’-sketch

Kim Jong-un er helt tosset med Chicago Bulls og Michael Jordan – ifølge weekendens ‘SNL’-sketch
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Last Dance’ om Chicago Bulls 90’er-hold med Michael Jordan i spidsen er blevet en bragende succes for ESPN og Netflix.

Og med en så stor gennemslagskraft ligger det lige for, at ‘Saturday Night Live’ skal tage fænomenet under kærlig behandling.

Serien udmærker sig blandt andet ved en lang række meget prominente talking heads – notabiliteter som Barack Obama, Bill Clinton, Justin Timberlake og Nas er blevet interviewet, selvom de kun medvirker i ganske få sekunder i serien.

Så hvorfor ikke også Nordkoreas leder?

‘SNL’ forestiller sig, at Kim Jong-un »freaking elsker« Chicago Bulls, og den unge diktator har en kommentar til alt fra Michael Jordans influenza til Dennis Rodmans udskejelser. Rodman er i dag en kendt støtte af Nordkoreas regime, så her er der en vis forbindelse til virkeligheden.

‘The Last Dance’ er en af de mest populære serier på Netflix i Danmark lige nu, og vi har stadig fire afsnit til gode. Der kommer nyt hver uge.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af