True crime-serie om den afdøde pædofilianklagede milliardær Jeffrey Epstein på vej til Netflix

True crime-serie om den afdøde pædofilianklagede milliardær Jeffrey Epstein på vej til Netflix
Protestgruppe foran retsbygningen i New York i 2019 til Jeffrey Epsteins domsafsigelse. (Foto: Stephanie Keith/Getty Images)

Skandalen om Jeffrey Epstein har fundet vej til Netflix. Streaminggiganten har annonceret premieren på en true crime-dokumentarserie om den afdøde pædofilianklagede milliardær-finansmand med titlen ’Jeffrey Epstein: Filthy Rich’.

Netflix beskriver, at dokumentarserien stiller skarpt på Epstein, der blev anklaget for at have skabt en international sexring med mindreårige kvinder. Epstein blev dømt for seksuelt overgreb af en mindreårig tilbage i 2008, hvor han med en gunstig regeringsaftale undslap en potentiel livstidsdom og sidenhen fortsatte sexmisbruget, indtil han i juli sidste år blev arresteret på ny og to måneder senere fundet død i sin fængselscelle – en død, der blev fastslået som selvmord, hvilket Epsteins advokater modsætter sig.

’Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ fortæller naturligvis historien om den mystiske milliardær, hans lige så mystiske virke og formue samt hans endnu mere mystiske dødsfald, men dokumentaren koncentrerer sig ifølge Netflix først og fremmest om kvinderne, der anklagede Epstein for seksuelt overgreb, for at fortælle deres historier.

Dokumentarserien, der består af fire afsnit, er instrueret af Lisa Bryant og produceret af Joe Berlinger (der blandt andet står bag den nylige true crime-serie ’Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes’) og James Patterson, der i 2016 udgav en bog om Epstein.

’Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ får premiere den 27. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af