‘Wonder Woman’-instruktør drømmer om en fire film-franchise

‘Wonder Woman’-instruktør drømmer om en fire film-franchise
Gal Gadot i 'Wonder Woman'.

Til august lander anden film om DC’s piskesvingende Amazone-kriger, ‘Wonder Woman: 1984’ med Gal Gadot som den titulære heltinde.

Og står det til instruktør Patty Jenkins– som ligeledes dirigerede den første, yderst vellykkede film – kommer vi til at se endnu mere til vidunderkvinden i fremtiden. Til magasinet Total Film fortæller Jenkins, at hun drømmer om at folder Wonder Womans historie ud over fire film, inklusive en spin-off om Amazonerne og deres hjemland, Themyscira.

»Jeg vil ikke tænke mere konkret over det før ‘1984’ kommer ud, for jeg vil lige rense paletten og klare hovedet. Men ja, jeg har ideen til en samlet fortælling«, siger Jenkins, som spillefilmsdebuterede med ‘Monster’ tilbage i 2003 (dramaet, der vandt Charlize Theron en Oscar).

Amazone-filmen har dog allerede fået grønt lys med Jenkins som producer frem for instruktør. En rolle, hun er yderst tilfreds med – selvom DC også gerne vil have hende ved roret på settet:

»Jeg skal forhåbentlig ikke instruere den. Jeg virkelig forsøge ikke at gøre det. Det bliver ikke nemt… «, fortæller Jenkins jokende til Total Film.

‘Wonder Woman: 1984’ får (om alt går vel) premiere 13. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af