’Brooklyn Nine-Nine’-forfatterne kasserer alle færdigskrevne afsnit til den nye sæson

’Brooklyn Nine-Nine’-forfatterne kasserer alle færdigskrevne afsnit til den nye sæson
'Brooklyn Nine Nine'.

Tidens globale oprør mod politibrutalitet og racisme har fået adskillige aktører i film- og tv-branchen til at gennemgå og genoverveje såvel tidligere som fremtidige træk. NBC-komedieserien ’Brooklyn Nine-Nine’ (der kan fanges på Netflix) er blandt disse, der midt i protesterne har valgt at kassere de fire fuldkommen færdigskrevne afsnit, der ellers var klar til den næstkommende, ottende sæson.

Nyheden om ’Brooklyn Nine-Nine’, der udspiller sig på en politistation med Andy Samberg i hovedrollen som den hyperaktive stræberbetjent Jake Peralta, kom i forbindelse med interview med skuespiller Terry Crews (der i serien spiller politibøffen Terry) hos TV Line. Her fortalte Crews om sine erfaringer med racisme og sit forhold til Black Lives Matter-kampagnen – samt statussen på den populære komedieserie.

»(…) De havde fire afsnit færdige og klar, og de smed dem bare i skraldespanden,« fortæller Crews. »Vi er nødt til at starte forfra. Lige nu ved vi ikke, hvilken retning, det kommer til at gå i«.

»Vi har haft mange dystre snakke om det og dybe samtaler, og vi håber, at vi derigennem kan lave noget, der virkelig bliver banebrydende i år. Vi har en mulighed, og vi planlægger at udnytte den på bedst mulig måde,« lyder det fra Crews.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af