Gerard Butler søger tilflugt i Grønland i nyt actionbrag – se traileren ’Greenland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Få ting i livet er sikkert. Men én af dem er, at intet kan stoppe Hollywoods foretrukne bryske skotte, Gerard Butler. Det skulle da lige være en gigantisk plantetudryddende meteor på afveje…

Efter en fremragende karriere som omvandrende actionfigur lader Butler i den nye trailer til ’Greenland’ til endelig at have mødt sin overmand.

I stedet for at kæmpe endnu brav kamp mod en gruppe terrorister tager Butler ukarakteristisk benene på nakken i ‘Greenland’, når regeringer verden over kryber til korset og indrømmer, at de har taget fejl.

For den enorme meteor, som verdensbefolkningen var blevet informeret om lige akkurat ville passere Jorden, kommer faktisk til at ramme plet. Og mens folk har stået parate i deres baghaver og ventet på at se meteoren glide forbi på himmelen, har snedige rigmænd bygget bunkere for at undgå verdens undergang.

Der er lagt i kakkelovnen til en katastrofefilm på den store klinge, når Butler og hans familie må kæmpe sig vej gennem panikslagne menneskemasser for at nå verdens eneste offentlige bunker i (du gættede det) Grønland.

’Greenland’ instrueres af Ric Roman Waugh, som tidligere har ført Butler i enmandskrig mod uretfærdighed i ’Angel Has Fallen’. Udover Butler er også Morena Baccarin (’Deadpool’) og Scott Glenn (’Jagten på Røde Oktober’) også på rollelisten.

‘Greenland’ får dansk premiere 27. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af