Ny serie fra ‘Normal People’-forfatter Sally Rooney på vej

Ny serie fra ‘Normal People’-forfatter Sally Rooney på vej
'Normale mennesker'.

Seriefilmatiseringen af den irske forfatter Sally Rooneys omdiskuterede kultromance ‘Normal People’ (‘Normale mennesker’) gik i foråret sin sejrsgang på DR.dk, Hulu og BBC. Og selvom Marianne og Connells fiktive kærlighedshistorie fik nogen kritik her på siden for at svælge i nøgen lækkerhed frem for at dykke længere ned i krænkelsesstoffet, efterlod den tusindevis af fans verden over sultne på mere.

I skrivende stund er der ingen udsigt til en opfølger (første sæson dækkede hele romanforlægget), men til gengæld kan Rooney-disciple nu se frem til tv-versionen af af forfatterens debutroman ‘Conversations With Friends’ fra 2017.

Historien følger to kvindelige collegestuderende, som indgår i en kompliceret seksuel relation med et ældre par, og Hulu planlægger at folde forviklingerne ud over 12 episoder.

»Sally Rooney rammer forholdsdynamikker perfekt og smukt på kornet i sine fortællinger. Efter at have bragt det til live i ‘Normal People’ med overvældende positiv respons til følge, er vi beærede over at gøre det samme med ‘Conversations With Friends’«, udtaler Hulus indholdsdirektør Beatrice Springborn i en pressemeddelelse.

Der er endnu intet nyt om, hvornår optagelserne påbegynder, eller hvem der monstro skal indtage hovedrollerne i dramaet. Det er dog ikke usandsynligt, at Hulu vil forsøge at gentage successeen med at caste relativt ukendte skuespillere, som set med henholdsvis Daisy Edgar-Jones og Paul Mescal i ‘Normal People’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af