Ungdomsserien ‘Puls’ kan blive TV 2’s store sommerhit – se den første teaser

Ungdomsserien ‘Puls’ kan blive TV 2’s store sommerhit – se den første teaser
STREAMING TOGETHER

19. juli rammer den nye ungdomsserie ‘Puls’ TV 2 Play – med håb om at være den sommersnack, vi har ventet på.

I den efterhånden fine tradition efter ‘Skam’, ‘Doggystyle’, Limboland’ med flere handler ‘Puls’ om en vennegruppe centreret omkring et basketballhold, der alle bærer på hemmeligheder, som efterhånden kommer for en dag i seriens ni afsnit á cirka 15 minutter.

På rollelisten er en flok mere eller mindre nye, talentfulde skuespillere, heriblandt Albert Rudbeck Lindhardt (‘Kollision’), Vilmer Trier Brøgger (‘Brakland’), Viilbjørk Malling Agger (‘Tinke og kongespillet’) og Caroline Grigo (‘Losers United’), Frederik Winther Rasmussen (‘Kapgang’) samt de spritnye navne Amer Bosnjak og Isabella Møller Hansen.

Bag serien står Mette Føns, som har instrueret alle afsnit og skrevet den sammen med Tomas Lagermand Lundme og Christian Gamst Miller-Harris.

Den første teaser lover en fintfølende fornemmelse for ungdomsproblematikker og -stemning – forhåbentligt kan det endelige resultatet leve op til løfterne. Se den her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af