Den nye Batwoman er fundet

Den nye Batwoman er fundet
Javica Leslie. (Foto: Theo Wargo/Getty Images for Vivienne Hu)

‘Batwoman’ har været en mildt sagt stormombrust serie. Først blev den biseksuelle skuespiller Ruby Rose castet til hovedrollen på historisk vis, hvilket mødte en del kritik, fordi hun åbenbart ikke var biseksuel på den rigtige måde…

Så fik serien premiere og fik gennemgående en hård modtagelse, blandt andet af vores anmelder.

Så kom det frem, at Ruby Rose sprang fra rollen forud for anden sæson.

Og nu er den nye Batwoman så fundet.

Det bliver Javicia Leslie, der overtager superheltekappen – ikke i den samme rolle som Rose (Kate Kane), men sandsynligvis som figuren Ryan Wilder, der overtager positionen som Batwoman.

»Jeg er ekstremt stolt af at være den første sorte skuespiller til at spille den ikoniske rolle som Batwoman på tv, og som en biseksuel kvinde er jeg beæret over at tilslutte mig denne nybrydende serie, som har været sådan en pioner for LGBTQ+-miljøet«, udtaler Leslie ifølge Deadline.

På Instagram har Ruby Rose bakket begejstret op om castingen:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Herhjemme kan ‘Batwoman’ ses på HBO Nordic. Det er endnu uvist, hvornår sæson 2 kommer, men der vil gå en rum tid, da den sandsynligvis først vil blive optaget næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af