‘Den skyldige’-stortalent skal instruere Jake Gyllenhaal i kommende Hollywood-thriller

‘Den skyldige’-stortalent skal instruere Jake Gyllenhaal i kommende Hollywood-thriller
Gustav Möller, instruktøren bag 'Den skyldige'. (Foto: Nikolaj Møller)

Gustav Möller markerede sig som et af de mest lovende, nye instruktørtalenter herhjemme, da han forrige år debuterede med den fortættede thriller ‘Den skyldige’.

Filmen vandt en pris på den prestigefyldte filmfestival Sundance og blev shortlistet til en Oscar, hvilket har sikret den 32-årige instruktør en indgang til Hollywood.

Möller, der er født i Sverige men uddannet fra Den Danske Filmskole og bosat i København, skal nemlig instruere Hollywood-thrilleren ‘Snow Blind’, der har Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Filmen er baseret på Ollie Masters graphic novel af samme navn og omhandler gymnasieeleven Teddy, hvis liv bliver vendt op og ned, da han deler et billede af sin far online.

Det viser sig nemlig, at familien er i vidnebeskyttelse, hvilket skaber problemer i den lille forstad i Alaska, de bor i, da en hævngerrig mand fra fortiden invaderer byen i søgen efter Teddys far.

‘Snow Blind’ beskrives som et møde mellem Denis Villeneuves mesterlige neglebider ‘Prisoners’ og Sidney Lumets ‘Running on Empty’, hvilket lyder særdeles lovende.

Filmen er stadig i præ-produktion, men ifølge The Wrap har Apple købt rettighederne til filmen, der dermed sandsynligvis vil lande på Apple TV+ inden for et par år.

Filmen bliver muligvis startskuddet på et længere samarbejde mellem Möller og Gyllenhaal. Instruktøren er nemlig også tilknyttet Gyllenhaals kommende remake af ‘Den skyldige’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af