Dramaet spidser til i første trailer til ‘His Dark Materials’ sæson 2

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er masser af velkendte ansigter i første trailer til anden ombæring af HBO’s fantasyserie ‘His Dark Materials’.

Serien er baseret på Phillip Pullmans bedstsælgende romantrilogi, der følger unge Lyra, som bliver indfanget i et større magtspil omhandlede ‘støv’ i den magiske verden, hvor alle mennesker er udstyret med såkaldte Daimonds – en fysisk repræsentation af deres sjæl.

Anden sæson starter, hvor serien slap: Lyra er ankommet til parallelverden, mens Mrs. Coulter (Ruth Wilson) har sat alt ind for at opspore hende. Og det ser ud til at blive en højdramatisk affære, som bringer gensyn med blandt andre Andrew ‘Hot Priest’ Scotts Colonel John Parry (denne gang ledsaget af en Daimon med stemme af selveste Phoebe Waller-Bridge) samt Lin-Manuel Mirandas Lee Scoresby.

Vores anmelder gav første »gudesmukke« sæson fem stjerner og roste det ambitiøse univers: »Jeg er imidlertid sikker på, at seere i alle aldre vil lade sig fortrylle af den nye serie. De gudesmukke (og tydeligvis dyre) billeder er yderst tiltrækkende i sig selv, og man får fra start lyst til at lære mere om det spøjse univers – plus de mange ubesvarede spørgsmål – sammen med Lyra«, skrev han.

‘His Dark Materials’ sæson 2 får premiere på HBO Nordic i løbet af efteråret. Sæsonen, der skulle have bestået af i alt otte afsnit, er blevet skåret ned til syv episoder på grund af corona, men mon ikke man kan forestille sig en tredje sæson?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af