Emmy Awards bliver et virtuelt event – stjernerne opfordres til at tage »designerpyjamas« på

Emmy Awards bliver et virtuelt event – stjernerne opfordres til at tage »designerpyjamas« på
Jimmy Kimmel er vært ved årets Emmy-uddeling.

Surprise! Og så alligevel slet ikke:

Emmy Awards 2020 bliver en ren virtuel affære når showet afholdes 21. september. Det har Emmy-producenterne og årets vært, Jimmy Kimmel, meddelt de nominerede via en længere, forklarende mail, der blandt andet lover, at Emmy vil gøre alt for, at de nominerede kommer til at se »fabulous!« ud uanset hvad og hvor de end opholder sig på den store aften.

Planen er dermed et gigantisk remote-setup, hvor Emmy simpelthen sender lys- og lydteknikere ud og/eller installerer avanceret videoteknologi i hjemmene hos de nominerede i de største kategorier for at kunne filme deres reaktioner.

I mailen står der blandt andet:

»På et tidspunkt som dette griber vi muligheden for at skabe et øjeblik, der er mere afslappet, mere underholdende og sjovere ikke bare for jer, men for de millioner af seere, der ser med. Det er stadig tv’s største hædersfest, og vi vil aldrig gå på kompromis med vigtigheden af at være nomineret, og måske vinde, en Emmy – men vi kommer til at gøre det på en måde, der er passende for situationen (og som garanterer, at I får en mindeværdig aften)«.

Og hvad så med den evigt toneangivende dresscode, nu hvor vi og stjernerne snydes for den røde løber?

Emmy-producenterne er særdeles fortrøstningsfulde:

»Så, hvad skal du have på??? Vores uformelle tema for aftenen er »kom som du er, men gør dig umage!«. Hvis du vil have formelt tøj på, så ville vi elske det, men hvis du sidder i England og klokken er tre om natten, så har du måske mere lyst til at have en designerpyjamas på og optage i sengen!«

Det tegner til at blive den mest meme-værdige Emmy-fest til dato…

Hvorvidt live-transmissionen bliver tilgængelig herhjemme i hvad der i så fald vil være natten mellem 21. og 22. september, er endnu ikke klart.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af