Se Seth Rogen spille over for sig selv i traileren til ‘An American Pickle’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det plejer at være lig med omgående pris-buzz, når stjerneskuespillere spiller over for sig selv. Sådan går det dog næppe Seth Rogen, der har en dobbelt rolle i komedien ‘An American Pickle’, som er HBO Max’ første egenproduktion.

Rogen spiller både den østeuropæiske immigrant Herschel Greenbaum, der emigrerer til USA i 1920 i håb om at leve den amerikanske drøm, og hans tipoldebarn Ben Greenbaum, der møder sin bedstefar 100 år senere.

Filmens præmis er nemlig, at Herschel vælter ned i en tønde med pickle-saft på den fabrik, hvor han arbejder, hvilket fører til hans konservering i 100 år – indtil han pludselig vågner fra sin dvale i det herrens år 2020.

Den første trailer giver en forsmag på det komiske kultursammenstød, som hurtigt udspiller sig i Herschels pludselige møde med fremtiden – blandt andet forvirring over en David Bowie-plakat – mens der også antydes en dybere følsomhed med Herschels tab af sin familie, der for længst er død af alderdom.

‘An American Pickle’ instrueres af Brandon Trost, der også har samarbejdet med Rogen på blandt andet ‘The Interview’ og ‘This Is the End’. Filmen er sat til premiere på HBO Max den 6. august. Det er endnu uvist, hvornår tjenesten lanceres i Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af