‘The Witcher’-prequel får grønt lys hos Netflix

‘The Witcher’-prequel får grønt lys hos Netflix
Henry Cavil som 'The Witcher'. (Foto: Netflix)

Der var dem, der elskede Henry Cavills formummede troldmandstype fra første monsterdræbende færd i Netflix’ ambitiøse storerie ‘The Witcher’. Så var der dem, der måtte en halv sæson igennem før de fandt hoved og hale i den kalejdoskopiske plotstruktur.

Og endelig er der dem, der til dags dato endnu ikke fatter så meget som toppen af en tryllestav af, hvad filan der egentlig foregik på skærmen over seriens otte hæsblæsende afsnit.

Uanset hvilken seergruppe man bekender sig til, bliver der snart (alt er relativt i en coronatid) mulighed for at få uddybet et par af ‘The Witcher’-universets hemmeligheder og kringelkroge, idet Netflix har sat skub i produktionen af en prequel-serie med titlen ‘The Witcher: Blood Origin’.

Det nye projekt er tænkt som en miniserie i seks dele, der fortæller historien om de 11 civilisationers (!) storhed og fald såvel som eventyret om den første Witcher 1.200 år før originalserien.

En af ‘The Witcher’s hovedforfattere, Declan de Barra, bliver tovholder på ‘Blood Origin’ mens showrunneren fra ‘The Witcher’ sæson 1 og den kommende sæson 2 skal fungere som producer.

Der er endnu ikke afsløret nogen castingdetaljer eller en mulig premieredato, men et gæt vil være engang i 2022. Indspilningerne af ‘The Witcher’ sæson 2 – der har Kim Bodnia på rollelisten – er i skrivende stund coronaforsinket, og forventes ikke færdige før engang i 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af