‘The Witcher’ udskyder sæson to-optagelser på ubestemt tid

‘The Witcher’ udskyder sæson to-optagelser på ubestemt tid
Henry Cavil i 'The Witcher'.

Netflix har sat en midlertidig stopper for indspilningen af deres flagskib ’The Witcher’, der ellers var kommet godt fra start med produktionen af seriens anden sæson i februar, fortæller TheWrap.

I fredags trak Netflix stikket på alle film- og tv-produktioner i Nordamerika i kølvandet på corona-pandemien. ’The Witcher’ gik midlertidigt fri, da indspilningerner for tiden foregår i England, men nu er alle Netflix’ produktioner også lukket der.

Seriens anden sæson skulle være udkommet i starten af 2021, men nu ser det ud til, at serien må ligge sin fastlagte premieredato i graven.

Anden sæson bliver højst sandsynligt ventetiden værd, set med skandinaviske øjne og af fans af både ’The Witcher’-spillet og bogserien, da sæson to lover et gensyn med mange fanfavoritter og en del nye interessante karakterer.

Henry Cavill indtager i sæson to fortsat hovedrollen som Geralt af Rivia, der rejser fra by til by og bekæmper monstre i bytte for ‘mønt’. Anya Chalotra spiller fortsat troldkvinden Yennefer, imens Freya Allan igen ses i rollen som ’the Law of Surprise’, også kendt som gaven der bliver ved med at give, Ciri.

Derudover kan Lars Mikkelsen, der vender tilbage som troldmanden Stregobor, se frem til nye danske bekendtskaber i form af talentet Thue Ersted Rasmussen og Kim Bodnia som Geralts mentor, Vesemir.

Det vides endnu ikke, hvornår produktionerne genoptages.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af