TikTok-video får en af Hollywoods mægtigste mænd til at opdage 20-årigt talent

TikTok-video får en af Hollywoods mægtigste mænd til at opdage 20-årigt talent

I en TikTok-video viste 20-årige Julian Bass, der er teaterstuderende på Georgia State University, sine ferme evner ud i special effects, da han på 20 sekunder tog rejsen gennem en række af sine favorithelte, fra jediridder til Ben 10 og Spider-Man.

2. juli lagde han videoen på Twitter med teksten »Hvis I alle sammen kan retweete det her nok til, at Disney ringer, så vil jeg være meget taknemmelig«. Og så gik det ellers stærkt.

I skrivende stund er videoen blevet set næsten 22 millioner gange, og mens vi ikke ved, om Disney har ringet, har gigantens tidligere topboss Bob Iger – der stadig er tilknyttet firmaet som executive bestyrelsesformand – da i hvert fald lagt mærke til ham.

»Verden kommer til at kende dit nav«, tweetede Iger, der indtil sin fratrædelse som direktør tidligere i år var at regne for Hollywoods mest magtfulde menneske.

Også ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør James Gunn og skuespiller Zach Braff har ytret deres beundring – og i en tid, hvor TikTok er et sted, Hollywood-agenter bestemt holder øje med for at finde nyt talent, der kan tale til en yngre målgruppe, er det vist kun et spørgsmål om tid, før Julian Bass får sig en kontrakt.

Forleden blev han hevet ind i USA’s svar på ‘Go’morgen Danmark’ – ‘Good Morning America’ – og i weekenden tweetede han så sin taknemmelighed over for opbakningen:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af