’Westworld’-skaberne forvandler ’Fallout’-spillene til ny Amazon-serie

’Westworld’-skaberne forvandler ’Fallout’-spillene til ny Amazon-serie
Lisa Joy og Jonathan Nolan.

I foråret afrundede ’Westworld’ sin tredje sæson, hvortil HBO kunne annoncere, at en fjerde er undervejs. Dette afholder dog ikke seriens ombejlede skabere, Jonathan Nolan og Lisa Joy, fra at påtage sig nye opgaver – og nu ser endnu en af slagsen dagens lys.

Amazon Studios har annonceret, at Nolan og Joy skal forvandle den populære computerspil-franchise ’Fallout’ til en tv-serie. ’Fallout’-spillene foregår i et postapokalyptisk USA flere årtier i fremtiden, der lider under efterfølgerne af en atomkrig i 40’erne.

Spillene er en slags antologifortælling, der med hvert spil tager udgangspunkt i nye karakterer i nye byer på forskellige tidspunkter. Der er med andre ord masser af fortællinger at give sig i kast med for Nolan og Joy – og det lyder ærligt talt som om, at disse futuristiske, nedbrudte og dystre samfund er lige i makkerparrets boldgade.

De fire originale ’Fallout’-spil blev udgivet af Interplay Entertainment mellem 1997 og 2015, hvortil en række spinoffs fulgte i 10’erne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af