Amanda Collin er hårrejsende uhyggelig i ny trailer til ’Raised by Wolves’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske Amanda Collin (’En frygtelig kvinde’) står over for sit store internationale gennembrud dette efterår, hvor Ridley Scotts science fiction-serie ’Raised by Wolves’ får premiere på HBO.

Streaminggiganten har netop offentliggjort en ny trailer til den ventede serie, der byder på endnu en hårrejsende forsmag på det kolde og dystopiske mareridtsunivers, som lægger sig i forlængelse af Scott-klassikere som ’Alien’ og ’Blade Runner’ med store øde planeter og sølvfarvede androider.

Som noget nyt giver traileren os et indblik i den forudgående hellige krig, som var med til at gøre en ende på livet på Jorden. Religionstridigheder viser sig at være hovedårsagen til den spændingsfyldte konflikt mellem androiderne (spillet af Collin og Abubakar Salim) og den indtrængende menneskegruppe (anført af Travis Fimmel).  

Religion ser dermed ud til at være et stort tema i serien, hvor de to androider, forsøger at hjælpe menneskeheden på fode igen ved at opfostre en enklave af menneskebørn ud fra et ateistisk livssyn, mens gruppen af mennesker – klædt som korsfarere – forsøger at tage børnene fra androiderne og opdrage dem i menneskets ånd. Dette viser sig tilsyneladende ikke at være nemt, da Amanda Collins moderskikkelse udgør en farlig trussel mod alle, som prøver at tage børnene fra hende.

Serien er udviklet af Ridley Scott (som også instruerer to afsnit) i samarbejde med manusforfatteren Aaron Guzikowski, der tidligere har skrevet manuskript til ’Prisoners’.

’Raised by Wolves’ får premiere på HBO Max i USA 3. september. Vi afventer stadig en premieredato fra HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af