‘Better Call Saul’-skaber: Sidste sæson vil forandre vores syn på ‘Breaking Bad’

‘Better Call Saul’-skaber: Sidste sæson vil forandre vores syn på ‘Breaking Bad’
Bob Odenkirk i 'Better Call Saul'.

‘Breaking Bad’-prequelen ‘Better Call Saul’ kommer tættere og tættere på at overlappe med plottet i ‘Breaking Bad’. Serien, der foregår kort tid før tidslinjen i ‘Breaking Bad’, har langsomt indkorporeret flere genkendelige karakterer og plottråde fra søsterserien, og nu ser det ud til, at enderne er ved at mødes.

Det afslører den ene af serieskaberne, Peter Gould, som lige nu er i gang med at forfatte manuskriptet til sjette og sidste sæson.

»Jeg tror, at når du er færdig med at se ‘Better Call Saul’, vil du se ‘Breaking Bad’ i et meget anderledes lys«, siger Gould til The Hollywood Reporter og fortsætter:

»Jeg tror, vi kommer til at lære ting om karaktererne i ‘Breaking Bad’, som vi ikke vidste i forvejen. Vi kommer til at lære nye ting om begivenhederne i ‘Breaking Bad’, som vi ikke vidste«.

Om det bliver til et gensyn med Walter White og Jesse Pinkman er stadig uvist, men Goulds udtalelse har bestemt ikke gjort det mindre sandsynligt. Bryan Cranston har tidligere på måneden udtalt, at han ville slå til »på et sekund«, hvis han skulle blive bedt om at genintroducere Walter White.

Sjette sæson af ‘Better Call Saul’ forventes at lande i 2021 på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af