Disney+ planlægger ’Tre mand og en baby’-remake med Zac Efron

Disney+ planlægger ’Tre mand og en baby’-remake med Zac Efron
Foto: Brendon Thorne/Getty Images for Paramount Pictures

I 1987 fik tre bekymringsfrie newyorker-ungkarle – i skikkelse af Tom Selleck, Steve Guttenberg og Ted Danson – deres sag for, da de pludselig fik ansvaret for en baby. En historie, der kommer til at gentage sig, idet Disney+ har annonceret, at et remake af filmhittet ’Tre mand og en baby’ er på trapperne – med ingen ringere end Zac Efron i en af hovedrollerne.

’Tre mand og en baby’, hvis oprindelige version er et remake af den franske film ’Trois hommes et un couffin’ fra 1985, bliver genskabt af Disneys liveaction-afdeling. Annonceringen rummer ingen yderligere detaljer om resten af hovedrollebesætningen, eller hvem der overtager instruktørrollen fra Leonard Nimoy (der foruden sit instruktørvirke bedst er kendt for rollen som Spock i ’Star Trek’).

Zac Efron har som bekendt tidligere samarbejdet med Disney i forbindelse med hans globale gennembrud som basket-spillende sangfugl i ’High School Musical’-trilogien, der blev afrundet i 2008. At Efron således vender tilbage til Disney-folden, efter at have brugt over et årti på at bryde ud af rollen som Disney-darling, gør kun castingen mere interessant.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af