En dræber-frisure vækkes til live i Sundance-gyseren ’Bad Hair’ – se den foruroligende teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Streamingtjenesten Hulu har netop offentliggjort teaseren til ’Dear White People’-instruktøren Justin Simiens nye retro horrorsatire ’Bad Hair’, der handler om intet mindre end en frygtindgydende dræber-frisure.

Filmen fik en pæn modtagelse på Sundance Film Festival og er inspireret af psykologiske horrorklassikere, såsom Roman Polanskis ’Rosemary’s Baby’ og Abel Ferraras ’Body Snatchers’, hvilket i høj grad skinner igennem i den ildevarslende teaser.  

Filmen fortæller historien om den ambitiøse unge kvinde Anna (Elle Lorraine fra ’Insecure’), der slås med samfundets skønhedsnormer i 80’ernes Los Angeles. Hendes store drøm er at arbejde som videojournalist i musikbranchen, men det viser sig at være en svær branche at komme ind i, hvis man ikke har det rigtige hår, ansigt og hudfarve.

For at imødekomme sin nye chef, opsøger hun en frisør for at få lavet en weave i sit hår – på chefens opfordring vel at mærke. En frisure, der ender med at forandre Annas liv til et sandt mareridt.

Det lyder som en samfundskritisk gyser med satiriske elementer en hybridgenre, vi blandt andet har stiftet bekendtskab i Jordan Peeles originale horrorfilm som ‘Get Out’ og ‘Us’.

’Bad Hair’ får amerikansk premiere den 23. oktober. En dansk premiere er endnu uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af