Jason Derulo satsede stort på ’Cats’: »Jeg troede, den ville ændre verden«

Jason Derulo satsede stort på ’Cats’: »Jeg troede, den ville ændre verden«

Når man skifter mikrofonen ud med de skrå brædder, handler det om at vælge den helt rigtige rolle at gøre sin entré med, så man for eftertiden vil blive taget bundseriøst som skuespiller. Det ved alle, der har forsøgt sig med karriereskiftet, og det ved Jason Derulo, der sidste år forsøgte sig med samme.

Hvordan denne showbiz-indsigt således hænger sammen med, at Jason Derulo satsede alt på rollen som slemmert-katten Rum Tum Tugger i sidste års superflop ’Cats’, skal vi ikke kunne forklare. Til gengæld prøver Derulo at forklare valget for os i et nyt interview med The Telegraph.

»Jeg prøvede længe at finde ud af, hvad der ville være den perfekte første rolle. ’Cats’ havde det hele. Du kan ikke få et mere stjernespækket cast, du kan ikke få en mere respekteret instruktør end en Oscar-vinder, og Rum Tum Tugger er en legendarisk rolle, en fremragende rolle i en musicalklassiker,« fortæller Jason Derulo om Andrew Lloyd Webber-musicalen, der blev vækket til live i liveaction-format af Tom Hopper (der står bag film som ’The King’s Speech’, ’The Danish Girl’).

»Selv da jeg så traileren, fik jeg kuldegysninger ned ad ryggen! Jeg troede, den ville ændre verden,« lyder det fra Derulo. Nå ja, kuldegysningerne var han da i det mindste ikke ene om at få. Dog indfandt de sig hos publikummet snarere et sted mellem de dybt bizarre CGI-kattekroppe, Judi Denchs (eller skulle vi sige Gammelkat Mosefunds) gruopvækkende pelsfjæs og Derulos lille flirty »booh«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af