Jude Law og Naomie Harris fanges på en mystisk ø i ventet HBO-gyser – se den nervepirrende sidste trailer til ‘The Third Day’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Var du vild med Ari Asters gysermareridt ‘Midsommar‘, vil du nok også se frem til HBO’s ventede miniserie ‘The Third Day’.

Her ankommer Jude Law og Naomie Harris hver især til en mystisk lille ø ud for den britiske kyst. Til at starte med ånder alt idyl, men langsomt får de to outsidere øjnene op for øboernes mystiske ritualer og skumle planer. Og har man set førnævnte ‘Midsommar’, kan man nok ane, hvor det hele bærer hen.

Serien udspiller sig over seks afsnit og er inddelt i to dele, henholdsvis ‘Summer’ om Jude Laws karakter og ‘Winter’ om Naomie Harris’ ditto. Blandt øboerne finder man stjerner som Katherine Waterston (‘Fantastiske skabninger og hvor de findes’), Emily Watson (‘Chernobyl’) og Paddy Considine (‘Hot Fuzz’).

‘The Third Day’ får premiere på HBO Nordic den 14. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af