Martin Scorsese indgår kontrakt med Apple TV+ – første store projekt med Leo på vej

Martin Scorsese indgår kontrakt med Apple TV+ – første store projekt med Leo på vej
Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio til Santa Barbara International Film Festival. (Foto: Mark Davis/Getty Images for SBIFF)

Instruktørlegenden Martin Scorsese har indgået en aftale med Apple om at producere nyt indhold til streamingtjenesten Apple TV+ under en mangeårig kontrakt.

Samarbejdet indgår som en del af Apples første skridt på vejen mod at pumpe penge ind i nye store projekter med nogle af verdens største aktører i branchen. Scorsese bliver dermed Apples nye trumfkort i strategien.

IndieWire har i den forbindelse bekræftet, at Scorsese allerede er i gang med første fase i sit nyeste filmprojekt ‘Killers of the Flower Moon’, som vil blive produceret af hans eget filmselskab Sikelia Productions i samarbejde med Apple med et foreløbigt budget på over 200 millioner dollars. På listen over medvirkende er Scorseses trofaste følgesvende Leonardo DiCaprio og Robert De Niro.

Filmen er baseret på true crime-bogen ‘Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI’, som handler om mordene på en gruppe indfødte amerikanere af Osage-stammen i Oklahoma i 1920’erne. En blodig forbrydelse, der medførte en omfattende efterforskning.

Filmoptagelserne forventes at begynde i februar 2021.

Martin Scorseses samarbejde med Apple kommer i kølvandet på, at Paramount grundet økonomiske konflikter måtte træde ud af instruktørens seneste filmprojekt, ’The Irishman’, som endte med at blive finansieret af og få premiere på Netflix og score ti Oscar-nomineringer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af