Se Robert Pattinson som Gothams sorte ridder i første teaser til ‘The Batman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er store forventninger til Matt Reeves‘The Batman’, der har Robert Pattinson i titelrollen. Filmen har netop fået sin første teaser som del af DC’s virtuelle FanDome-panel, og den giver en forsmag på Pattinsons unge Bruce Wayne og det mørke Gotham.

Til tonerne af en dyster fortolkning af Nirvanas ‘Something in the Way’ møder vi det stjernebesatte karaktergalleri: Jeffrey Wright spiller politikommissær Gordon, der efterforsker forbrydelser begået af The Ridler (Paul Dano) med hjælp fra en nystartet Batman. Colin Farrell spiller Pingvinen, Zoë Kravitz er Catwoman og Andy Serkis spiller Alfred Pennyworth. John Turturro er kirsebærret på toppen som Carmine Falcone.

Det er endnu småt med plotinformationer, men under FanDome-panelet forsikrede Reeves om, at ‘The Batman’ ikke er en origin story:

»Det, jeg relaterede til ved Batman-historien, var, at han ikke er en superhelt i den traditionelle forstand. Hvis han har superkræfter, er det evnen til at udholde. Han er en meget levende karakter. Jeg ville fortælle en version af Batman, der ikke handlede om, hvordan han blev Batman, men om de tidlige dage som Batman. Det var en måde at gøre noget, der ikke var blevet gjort før«.

Ligesom ‘Joker‘ var inspireret af 70’er-klassikere, lægger ‘The Batman’ sig også i forlængelse af film som ‘Chinatown’, ‘The French Connection’ og ‘Taxi Driver’, fortæller Reeves, der tidligere har udtalt, at han særligt ønsker at undersøge Batmans evner som verdens bedste efterforsker.

‘The Batman’ markerer Reeves’ første instruktørprojekt, siden han færdiggjorde ‘Planet of the Apes’-trilogien i 2017. Filmen er samtidig en fortsættelse af Pattinsons overgang tilbage til Hollywood-blockbustere efter en årrække med arthousefilm som ‘Good Time‘, ‘The Lighthouse‘ og ‘High Life‘ på cv’et.

‘The Batman’ genoptager optagelserne til september efter corona-nedlukningen i marts. Filmen er sat til premiere 1. oktober 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af