Tom Holland og Robert Pattinson kolliderer i ‘The Devil All the Time’ – se den intense trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix forstår at tiltrække Hollywoodstjerner. I streaminggigantens ventede ‘The Devil All the Time’ fører Tom Holland og Robert Pattinson an for et stjernespækket cast, der også tæller folk som Riley Keough, Bill Skarsgård, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen og Sebastian Stan.

Filmen udspiller sig i tiden mellem Anden Verdenskrig og Vietnamkrigen, hvor unge Arvin Russel (Holland) tager kampen op mod en djævelsk præst (Pattinson), et galt par (Jason Clarke og Riley Keough) og den korrupte sherif (Sebastian Stan).

Traileren bygger effektivt op mod et showdown, når Tom Hollands karakter forsøger at uddrive de onde kræfter, der har overtaget hans hjemby i Knockemstiff, Ohio.

‘The Devil All the Time’ er instrueret af Antonio Campos, der tidligere har stået bag de roste psykologiske karakterstudier ‘Christine’ og ‘Simon Killer’, men nu træder ind i den helt store Hollywood-liga.

Filmen får premiere på Netflix den 16. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af