Ulrich Thomsen og Mille Dinesens ægteskab er i opløsning i ny romantisk komedie: ’Rør ved mig’

Ulrich Thomsen og Mille Dinesens ægteskab er i opløsning i ny romantisk komedie: ’Rør ved mig’
Jasper Kruse Svabo, Mille Dinesen og Ulrich Thomsen i 'Rør ved mig'.

Efteråret 2021 byder på en »morsom og forhåbentlig tankevækkende romantisk komedie«. Således lyder det fra Lars Kaalund, der efter en årrække som teater- og tv-instruktør gør sin debut som spillefilmsinstruktør med filmen ’Rør ved mig’.

Hovedrollerne i den danske rom-com spilles af Mille Dinesen (som Kaalund desuden har instrueret i tv-serien ’Rita’) og Ulrich Thomsen, mens rollelisten endvidere rummer navne som Mia Lyhne, Mille Lehfeldt, Troels Kortegaard Ullerup samt Casper Crump, der blandt andet gav den som superskurk i DC Comics-tv-serien ’Legends of Tomorrow’ i 2015.

’Rør ved mig’ handler om Maja (Mille Dinesen): En succesfuld læge (snart overlæge), der bor i et lækkert hus med sin mand, Claes (Ulrich Thomsen), og deres teenagesøn, Magnus (Jasper Kruse Svabo). Men da Claes pludselig vil skilles, vender det op og ned på hele Majas verden, der pludselig kommer til at bestå af Tinder, rosé og kuvøseguf – som konsekvens deraf glemmer hun sønnen, der kører et klassisk teenageoprør på sidelinjen.

’Rør ved mig’ er i disse dage ved at blive optaget i Aarhus. Filmen får biografpremiere den 4. november 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af