Første teaser er ude til Aaron Sorkins ventede Netflix-film med Sacha Baron Cohen og Eddie Redmayne

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dømt højspændt retssalsdrama i teaseren til Netflix’ nye protestfilm ‘The Trial of the Chicago 7’ om de berømte protestbevægelser mod Vietnam-krigen i slutningen af 60’erne.

Netflix har til lejligheden allieret sig med den velansete manuskriptforfatter Aaron Sorkin, som instruerer sin blot anden spillefilm, efter han debuterede i 2017 med ‘Molly’s Game’. Sorkin må siges at være på hjemmebane med dette manuskript, da hans varemærke netop er maskingeværdialog, som vi blandt andet har set det i ‘The Social Network’ og ‘The West Wing’.

Sorkin har hyret en stjerneparade af skuespillere i form af Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne og mange flere.

Filmen følger syv anti-Vietnam-demonstranter, som bliver stillet for retten for at tilrettelægge de historiske og blodige protester mod USA’s deltagelse i Vietnam-krigen i Chicago i 1968.

‘The Trial of the Chicago 7’ er en stor satsning for Netflix, og de har købt rettighederne fra Paramount for hele 56 millioner dollars. Filmen har angiveligt været i støbeskeen i over et årti, og ifølge rygter har Steven Spielberg og Paul Greengrass (‘The Bourne Ultimatum’) tidligere været tilknyttet som instruktører.

I sidste ende gik filmen dog til Sorkin, og det er hovedrollen, Cohen, glad for.

»(Sorkin er red.) er lige så talentfuld som Shakespeare. Og meget mere konsistent. Han har ikke lavet en ‘Titus Andronicus’«, siger Borat-stjernen til Vanity Fair med henvisning til den Shakespeare-tragedie, som han tilsyneladende mindst bryder sig om.

‘The Trial of the Chicago 7’ får premiere på Netflix 16. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af