HBO deler ’Euphoria’-status: Særligt covid-afsnit på vej for at dulme ventetiden til anden sæson

HBO deler ’Euphoria’-status: Særligt covid-afsnit på vej for at dulme ventetiden til anden sæson
Hunter Schafer og Zendaya i 'Euphoria'.

Natten til mandag fik Zendaya med sin første Emmy som den bedste skuespillerinde i en dramaserie – som den yngste vinder i denne kategori nogensinde. Prisen fik hun for sin præstation som den unge teenage-misbruger Rue i HBO-serien ’Euphoria’, og Zendayas sejr har naturligvis fået fans af serien til at blive endnu mere utålmodige i ventetiden på sæson nummer to.

HBO’s programchef, Casey Bloys, valgte derfor i kølvandet på prisuddelingen at give en status på successerien (via Deadline). Først og fremmest meddelte han, at der er et nyt covid-afsnit af serien på trapperne. Hvad dette helt præcist vil indebære, må vi vente og se, men med seriens generelt ambitiøse og genremæssigt udfordrende format in mente kan man håbe, at der er tale om mere end blot en Zoom-table read.

Covid-afsnittet kan således lindre lidt af utålmodigheden, mens vi venter på sæson to. Den nye sæson af serien lader nemlig vente på sig en god rum tid endnu, eftersom optagelserne først planlægges at begynde i begyndelsen af 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af