Zendaya skriver Emmy-historie – se hendes euforiske vindertale

Zendaya skriver Emmy-historie – se hendes euforiske vindertale

Zendaya har vundet sin første Emmy. Da årets virtuelle Emmy-show i nat løb af stablen hjemme i stuerne, snuppede hun prisen for årets bedste skuespillerinde i en dramaserie for sin præstation i HBO-serien ’Euphoria’, hvor hun spiller hovedrollen som teenage-misbrugeren Rue.

Med sejren kan den 24-årige Zendaya således skrive sig ind i Emmy-historien som den yngste skuespillerinde, der nogensinde har vundet i dén kategori. Zendaya snupper rekorden fra Jodie Comer, der som 26-årig sidste år vandt samme pris for sin præstation i ’Killing Eve’.

Zendaya snuppede prisen foran et stærkt felt af nominerede: Jennifer Aniston for ’The Morning Show’, Jodie Comer samt Sandra Oh for ’Killing Eve’, Olivia Colman for ’The Crown’ og Laura Linney for ’Ozark’.  

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zendaya kvitterede for prisen med en dybt berørt takketale (med en snøftende familie i baggrunden), hvor hun takkede ‘Euphoria’-skaberen Sam Levinson og resten af serieholdet. Derudover sendte hun en tak til alle de unge, der over de seneste måneder har været på barrikaderne i forbindelse med Black Lives Matter og det kommende præsidentvalg.

»Jeg ved, det føles som et rigtig underligt tidspunkt at fejre på,« tilføjede Zendaya. »Men jeg vil bare sige, at der er håb i de unge mennesker derude. Jeg ved, at vores tv-serie ikke altid føles som et godt eksempel på det, men der er håb i de unge. Og jeg vil bare sige til alle mine jævnaldrende derude, der gør arbejdet på gaderne: Jeg ser jer, jeg beundrer jeg, jeg takker jer«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af