Zendaya og ‘Euphoria’-skaber har lavet en ny film i al hemmelighed

Zendaya og ‘Euphoria’-skaber har lavet en ny film i al hemmelighed
STREAMING TOGETHER

Indspilningerne af ‘Euphoria’ sæson 2 blev lukket ned på grund af coronasituationen, men serieskaber Sam Levinson og hovedrolleindehaver Zendaya har ikke ligget på den lade side alligevel.

I stedet har de i al hemmelighed optaget intet mindre end en hel spillefilm. Den hedder ‘Malcolm & Marie’, og selvom vi endnu ikke ved meget om plottet, skriver Deadline.com, at den er beslægtet med Noah Baumbachs ‘Marriage Story’, mens den også ræsonnerer med nogle af de aktuelle temaer i verden lige nu.

Zendaya indtager rollen som Marie, mens ingen ringere end John David Washington, der fik sit store gennembrud i ‘BlacKkKlansman’ og snart kan ses i Christopher Nolans ‘Tenet’, spiller Malcolm.

Hele filmen blev lavet under strenge coronaretningslinjer. Besætningen var i isolation to uger inden optagelserne, og prøverne blev afholdt på en parkeringsplads med god afstand mellem hver enkelt. Hele filmen er optaget i et state of the art-miljørigtigt hus på Californiens kyst, The Caterpillar House.

Levinson har selv finansieret store dele af projektet og har ud over Zendaya allieret sig med flere andre ‘Euphoria’-samarbejdspartnere: Fotograf Marcell Rév og production designer Michael Grasley.

Ud af de efterhånden mange coronarelaterede filmprojekter, der har set dagens lys, lyder dette vel nok som det mest ambitiøse, og vi glæder os til at se resultatet.

Det vides endnu ikke, hvornår og hvordan ‘Malcolm & Marie’ får premiere.

Zendaya har delt første billede fra filmen på Instagram:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Malcolm & Marie

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af