Christopher Nolans ‘Tenet’ udskudt – igen

Christopher Nolans ‘Tenet’ udskudt – igen

Alle ser frem mod den som filmen, der skal redde biograferne, Hollywood, verdensfreden.

Men nu bliver det mere sen- end højsommer, at ‘Tenet’ kommer galoperende som den hvide ridder.

Christopher Nolans svinedyre ‘Tenet’ er nemlig udskudt – igen. Først var premieredatoen 17. juli, så blev det 31. juli, og nu er filmen igen udskudt et par uger, til 12. august, på et tidspunkt hvor USA stadig er langt hårdere ramt af corona end herhjemme.

Det har tidligere været fremme, at Nolan har presset på for, at ‘Tenet’ skulle bevare sin premieredato og dermed bane vejen for at få folk tilbage i biografen, mens studiet bag, Warner Bros., har trukket i den anden retning. De har trods alt en milliardinvestering, de skal tage vare på.

Nu er vi altså på den anden side af sommerferien, før Nolans spionthriller rammer de store lærreder. Spørgsmålet er, om den dato så er sikker? Here’s for hoping.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af