Nicole Kidman er på dybt vand i traileren til Susanne Biers stjernespækkede thrillerserie ’The Undoing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu kan vi snart se frem til, at en af årets mest ventede tv-titler får premiere i form af Susanne Biers stjernespækkede thriller-miniserie ’The Undoing’, der har Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne.

I den nye, ildevarslende trailer får vi en forsmag på en yderst presset Kidman, som kommer på dybt vand, da hun bliver hovedpersonen i en forfærdelig forbrydelse.

Miniserien er baseret på Jean Hanff Korelitzs roman af samme navn og handler om overklassepsykologen Grace Sachs (Nicole Kidman) og hendes mand Jonathan Fraser (Grant), som lever drømmetilværelsen i New York med deres elskede søn (det unge talent Noah Jupe fra ‘Honey Boy’ og ‘Ford v Ferrari’). Graces verden bryder sammen, da hendes mand pludselig forsvinder i kølvandet på et brutalt mord, hvilket starter en lavine af ubehagelige afsløringer.  

Susanne Bier har instrueret samtlige seks afsnit, imens ’Big Little Lies’-forfatteren David E. Kelley har skrevet manuskript. Foruden Kidman og Grant kan vi glæde os til at opleve Sofie Gråbøl som den benhårde chefanklager i den spektakulære retssag, der forfølger Grace og gør hendes liv til et sandt mareridt.

’The Undoing’ var oprindeligt sat til at få premiere tilbage i foråret, men blev på grund af corona udskudt til efteråret.

Miniserien får premiere på HBO Nordic 26. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af