Nicole Kidman er på dybt vand i traileren til Susanne Biers stjernespækkede thrillerserie ’The Undoing’

STREAMING TOGETHER

Nu kan vi snart se frem til, at en af årets mest ventede tv-titler får premiere i form af Susanne Biers stjernespækkede thriller-miniserie ’The Undoing’, der har Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne.

I den nye, ildevarslende trailer får vi en forsmag på en yderst presset Kidman, som kommer på dybt vand, da hun bliver hovedpersonen i en forfærdelig forbrydelse.

Miniserien er baseret på Jean Hanff Korelitzs roman af samme navn og handler om overklassepsykologen Grace Sachs (Nicole Kidman) og hendes mand Jonathan Fraser (Grant), som lever drømmetilværelsen i New York med deres elskede søn (det unge talent Noah Jupe fra ‘Honey Boy’ og ‘Ford v Ferrari’). Graces verden bryder sammen, da hendes mand pludselig forsvinder i kølvandet på et brutalt mord, hvilket starter en lavine af ubehagelige afsløringer.  

Susanne Bier har instrueret samtlige seks afsnit, imens ’Big Little Lies’-forfatteren David E. Kelley har skrevet manuskript. Foruden Kidman og Grant kan vi glæde os til at opleve Sofie Gråbøl som den benhårde chefanklager i den spektakulære retssag, der forfølger Grace og gør hendes liv til et sandt mareridt.

’The Undoing’ var oprindeligt sat til at få premiere tilbage i foråret, men blev på grund af corona udskudt til efteråret.

Miniserien får premiere på HBO Nordic 26. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af