Ny video afslører påfaldende ligheder mellem ‘The Batman’-teaseren og ‘Seven’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matt Reeves har efterladt Batman-fans fulde af forventning, da han i den nye trailer til ‘The Batman’ afslørede, at hans take på Gotham bliver et mere dystert et af slagsen.

Reeves har tidligere teaset, at han vil udforske Gothams mørke ridder som verdens bedste efterforsker, og at han har skelet til klassiske noirfilm fra 70’erne som ‘Taxi Driver’, ‘The French Connection’ og ‘Chinatown’.

Men det er tilsyneladende ikke de eneste noirfilm, Reeves har ladet sig inspirere af: Også David Finchers legendariske seriemorderfilm ‘Seven’ lader til at have været en klar inspiration. Det viser YouTuberen Jonathan Burns i en ny video, der afspiller ‘The Batman’-traileren side om side med traileren for 90’er-detektivfilmen, hvilket afslører mange påfaldende ligheder.

Blandt andet låner ‘The Batman’ et kendt motiv fra ‘Seven’: De blodrøde bogstaver, som Kevin Spaceys skrækindjagende morder John Doe malede på alle gerningsstederne.

Desuden ser detektivrelationen mellem Robert Pattinsons Batman og Jeffrey Wrights James Gordon ud til at være inspireret af Brad Pitt og Morgan Freemans ikoniske makkerpar.

I flere indstillinger frames de overfor hinanden på samme måde. Der er dog også adskillige indstillinger, der ikke helt passer sammen. Men mon ikke Matt Reeves bevidst har hyldet Finchers ikoniske film? ‘Seven’ er i hvert fald ikke en dårlig referenceramme at have.

‘The Batman’ har forventet premiere oktober 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af