Colin Farrell er uigenkendelig som Pingvinen i ‘The Batman’ – se billederne

Colin Farrell er uigenkendelig som Pingvinen i ‘The Batman’ – se billederne

Den første trailer til Matt Reeves‘The Batman’ med Robert Pattinson i titelrollen har genereret en kæmpe hype på de sociale medier over de seneste dage.

Traileren skabte dog forvirring på ét område. For hvor var Colin Farrell, der skulle spille skurken Pingvinen? Undervejs i traileren ser man et splitsekund af en karakter, der kunne ligne Pingvinen, men som dog på ingen måde ligner Farrell.

Det har sat rygter i gang om, at Farrell er fratrådt rollen til fordel for skuespilleren Richard Kind, som unægteligt ligner personen i traileren mere. Det rygte har Farrells makeup-artist, Mike Marino, nu manet til jorden i et Instagram-opslag, hvori han bekræfter, at det er Farrell i traileren – han er bare godt sminket. Det kan man vist kun sige ja til.

I kølvandet på traileren har Warner Bros. desuden meldt ud, at Barry Keoghan (‘Dunkirk’ og ‘Killing of a Sacred Deer’) tilslutter sig det i forvejen stjernespækkede cast som politikommisær Gordons højre hånd, Stanley Merkel.

‘The Batman’ genoptager optagelser i september og er planlagt til premiere i oktober 2021.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af