Robert Pattinson løj for Christopher Nolan om sin ‘Batman’-audition – men fejlede bravt

Robert Pattinson løj for Christopher Nolan om sin ‘Batman’-audition – men fejlede bravt

Man lyver ikke for Christopher Nolan. Det erfarede Robert Pattinson på den hårde måde, da han forsøgte at snige sig væk fra ‘Tenet’-optagelserne ubemærket for at lave sin audition til ‘The Batman’.

I et nyt interview med The Irish Times fortæller Pattinson, at han forsøgte at liste væk fra filmsettet under påskud af en »familienødsituation«, men Nolan anede straks skuespillerens bedrag:

»Det er sjovt, for Chris (Nolan, red.) er altid så hemmelighedsfuld omkring alt, der handler om hans film. Og jeg var nødt til at være virkelig hemmelighedsfuld omkring alt relateret til ‘Batman’. Så jeg var nødt til at lyve for Chris, da jeg skulle til min screen test. Jeg sagde, at jeg havde en familienødsituation. Og lige så snart, jeg sagde ordene, sagde han: ‘Du skal til Batman-audition, skal du ikke?«.

Pattinson blev castet som Batman i maj 2019, hvor optagelserne til ‘Tenet’ allerede var i fuld sving. Som bekendt er Batman ikke fremmed for Nolan, der revolutionerede superheltegenren med sin mørke The Dark Knight-trilogi.

‘Tenet’ får premiere i de danske biografer 26. august. ‘The Batman’ genoptager optagelserne til september med en formodet premieredato oktober 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af